Casia incasso


Een huurschuld staat bijna nooit op zichzelf. Feit is dat zodra de huurachterstand groter is dan één maand, de kans vrijwel nihil is dat een huurder deze zelfstandig kan oplossen. Door huurbescherming en de vaak problematische schuldenpositie zal het innen van een huurachterstand meer tijd en (kennis)inspanning van de incasso-agenten vergen.

Casia Incasso biedt de mogelijkheid om uw huurder te bezoeken en de situatie te beoordelen om te kijken of er perspectief is. Vervolgens overleggen wij welke stappen huurder en verhuurder kunnen ondernemen om de achterstand op te lossen. Tijdens deze gesprekken is kennis van (wettelijke)schuldhulpverlening en bewindvoering essentieel. Het is zaak om goede en haalbare afspraken te maken, die ook standhouden op het moment dat hulpverleners zich met de zaak gaan bemoeien.

Roy van Dijke


Drijvende kracht achter Casia Incasso is Roy van Dijke. Een gedreven ondernemer met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van creditmanagement in binnen- en buitenland. Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van bemiddelaars, investeerders, verhuurders, makelaars en beheerders. Zijn ruime ervaring en brede oriëntatie, gecombineerd met zijn originele geest, geven hem de skills die nodig zijn om de gebaande paden te verlaten. Onder zijn leiding is Casia Incasso in staat plooien glad te strijken en een dossier zonder ongelukken te laten landen.